Scandic Sjølyst

hotell-osloScandic Sjølyst hører til kjeden Scandic, som er Nordens ledende hotellkjede etter oppkjøpet av Rica. Hotellet ligger i utkanten av Oslo sentrum, men det er heller ikke mer enn omtrent 5 minutter med tog dit. Hotellet tilbyr 216 rom, som alle er røykfrie. Dersom du trenger tilrettelagt for funksjonshemmede så tilbyr vi hotellet selvsagt det også. For deg som er ute etter opplevelser i tillegg til overnattingen, så har Scandic lansert showpakker.no der du kan bestille billetter til arrangementer. Her tjener du opp bonuspoeng når du bestiller. Scandic Sjølyst i Oslo kan du bestille direkte på Scandichotels.no eller på http://www.billigehotelloslo.no

Beliggenhet

Det er kun 300 meter fra togstasjonen til hotellet. Dette gjør at det er enkelt for reisende som skal videre med fly eller tog å bo her. I umiddelbar nærhet til hotellet så finnes det butikker, kaféer, severdigheter og restauranter. Vigelandsparken og Bygdøy museene er for eksempel kun en gåtur på femten minutter unna.

Fasiliteter

For at gjestene skal kunne utfolde seg fysisk, så har Scandic Sjølyst avtale med SATS treningssenter som ligger bare 150 meter fra hotellet. Her kan gjestene trene gratis. Ønsker du en annen type trim, så kan du få låne en sykkel i resepsjonen, og selv utforske hva Oslo har å by på. Rommene inneholder bad med dusj, hårføner, strykebrett, strykejern, skrivebord, TV, og trådløst internett. Noen av rommene har utstyr for å lage kaffe eller te.

Mat og drikke

I andre etasje er det et bar og restaurant område. Her kan du spise dagens rett, eller benytte deg av tilbudene i à la carte menyen. I tillegg til å spise, så er det også et bar&lounge område tilgjengelig for gjestene. Her kan du nyte drinker før middagen, eller ta deg en kopp kaffe og lese avisene. Frokosten serveres i restauranten hver morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *