Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport

hotell trondheim

Hotell Trondheim

Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport er den anerkjente hotellkjedens overnattingssted på lufthavnen utenfor Trondheim, Værnes. Her bor du dersom du vil ha en ekstra eksklusiv og flott overnatting, med utsikt over de vakre fjordene som preger midtlandsbyen. Hotellet kan bestilles direkte på hotellets hjemmside eller på hotell Trondheim.

Om hotellet

Radisson Blu Hotel Trondheim Airport er intet unntak fra hotellgigantens prinsipper om å tilby eksklusive overnattinger. På de 180 toppmoderne rommene kan du enten nyte utsikten over fjordene, eller de vakre fjellene. Lokaliteten – som altså er nærmeste nabo til flyplassen – gjør dessuten at hotellet er perfekt for deg som reiser i forretningssammenheng.

Hotellet tilbyr det lille ekstra til sine kunder, som gratis parkering og gratis trådløst internett. De fleste rommene er av samme standard, men det er mulig å booke et egget business-rom som holder noe høyere standard enn de vanlige enkeltrommene.

Bespisning og service

Hotellet disponerer egen restaurant, som serverer både frokost, lunsj og middag. Førstnevnte måltid er dessuten gratis for alle overnattende på hotellet, i form av en frokostbuffé. Videre har også Radisson Blu Hotel Trondheim Airport egen bar, der man kan nyte det meste av drikkevarer. Det er også mulig å bestille room service, slik at man kan nyte måltidene på rommet om ønskelig.

Av servicetilbud tilbyr hotellet effektive tjenester som hurtigfrokost, ekspress inn- og utsjekk, sen utsjekking og vasking av klær. Gratis kaffe står naturligvis også på menyen for beboende på hotellet.

For bedrifter

Med beliggenhet såpass sentralt i forhold til flyplassen utenfor Trondheim, så er Radisson Blu Hotel Trondheim Airport et soleklart førstevalg for de som ønsker å samle bedriftens ansatte fra flere deler i landet. Hotellet har naturligvis tilrettelagt bygget for bedrifter, slik at man kan disponere hele 10 møterom fordelt over 370 kvadratmeter. Alle rommene holder høy, moderne standard, og man har tilgang til alt av moderne teknologi som forventes til møter, kurs og konferanser.

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *