Golden Park – Hotell i Budapest

golden-park-hotell-budapestGolden Park Hotel Budapest er med sin sentrale beliggenhet et godt valg for turister som vil oppleve den historiske delen av den ungarske hovedstaden. Hotellet holder hus i et bygg som er over hundre år gammelt, og som er plassert såpass sentralt i Budapest at man kan nå de fleste turistattraksjoner til fots. Hotellet har fått tildelt tre og en halv stjerne for sin service og kvalitet, og er med nærmere 200 gjesterom et av de større sentrumshotellene i byen, som først og fremst er populært blant turister, familier og par på besøk i byen.

Beliggenhet

Golden Park Hotel Budapest ligger såpass sentralt til i Budapest at du fint klarer deg kun ved å bruke beina, men det er også nærmeste nabo til sentralbanestasjonen i byen, og følgelig kan man enkelt ta i bruk byens kollektivtransport. Området bærer preg av en del tiggere og uteliggere, og kan føles utrygt på nattestid. Uansett finnes det flust av butikker, restauranter og severdigheter i umiddelbar nærhet, og etter en spasertur på rundt ti minutter så befinner man seg på hovedgaten i Budapest. Avstanden til flyplassen er knappe to mil, og følgelig en kjøretur på omtrent en halvtime.

Rom

Hotellet har 179 gjesterom som holder enkel, men moderne standard. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm, safe, klimaanlegg og ekstra støybeskyttende vinduer. Det er ikke noen stor forskjell i romstandarden når man bestiller rom her, men det er først og fremst størrelsen og antall sengeplasser som varierer. Hotellet har både enkeltrom, dobbeltrom og rom som har plass til tre gjester. Frokost er inkludert i oppholdet.

Fasiliteter

Golden Park Hotel Budapest har ikke eget spa, men en enklere relax-avdeling der badstue tilbys, samt enklere massasjebehandling. Treningsrom er også tilgjengelig. Hotellet har egen bar, som holder åpent til sent på kvelden. I Restaurant Nilus serveres mat fra det egyptiske kjøkkenet. Faller ikke dette i smak, så har hotellets andre restaurant – Restaurant ETNA 2 – en meny basert på mat fra Italia. Andre fasiliteter inkluderer romservice, gratis trådløst internett og tilgang til møterom som er utstyrt med alt av moderne teknologi. Bestill dette hotellet på Hotell i Budapest eller Expedia 

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *