Hotell London

hotell-london

Anbefalte hoteller i London

Storbyen London er en svært populær turistdestinasjon uansett årstid, og har et imponerende utvalg av overnattingssteder i alle prisklasser og standarder. Her kan man velge mellom ulike overnattingstyper – bl.a. hostel, bed & breakfast, gjestehus, mellomklassehotell, boutique-hotell, forretningshotell, familievennlige hotell, leilighetshotell og luksushotell.

Mange av hotellene i London tilhører en bestemt kjede – deriblant Best Western, Sheraton, Radisson og Ritz-Carlton. Hotellkjedene tilbyr jevnlig rabatt på overnatting i London, dersom du bestiller i god tid før ankomst.

Hotellprisene varierer stort sett etter beliggenhet og standard, og jo mer sentralt man bor i storbyen, jo høyere pris. Velger man et hotell som ligger like i nærheten av en populær severdighet eller attraksjon, vil prisen på overnatting også være høyere enn ellers. De billigste hotellene ligger utenfor sentrum. Det kan dessuten lønne seg å sjekke prisen på lavpris-hotellkjedene Travelodge, Premier Inn og Britannia Hotels. Ønsker man først og fremst å reise på shopping i London, anbefales det å velge et hotell nær Oxford Street. Er man mer opptatt av å få med seg severdigheter, kan man f.eks. bo nær London Eye – der man også har kort vei til Buckingham Palace, Westminster og Big Ben.

London huser en rekke berømte hoteller – deriblant Savoy hotell, Ritz Hotel, Park Plaza Westminster Bridge og Hotel 41. Hotellene kan du bestille på sider som hotell London eller venere.

Noen populære hoteller i ulike prisklasser:

St. Giles Hotel London

St. Giles er et prisgunstig og sentralt 3-stjerners hotell i London, som ligger nær den berømte shoppinggaten Oxford Street. Kort avstand fra hotellet finnes metro-holdeplass, og det er gangavstand til bl.a. Regents Park, British Museum og Covent Garden. Det finnes dessuten en rekke caféer og restauranter i nærområdet.

St. Giles Hotel London har totalt 670 rom og suiter i ulike størrelser. Alle gjesterom er innredet i klassisk stil, og er utstyrt med TV, kaffetrakter/te-koker, safe, skrivebord, trådløs internett-forbindelse samt eget bad med hårføner.

Hotellets gjester får gunstige rabatter på inngangsbilletten til YMCA Club – som er et stort treningssenter i hotellbygningens underetasje. Her finner man dessuten et innendørs svømmebasseng.

St. Giles Hotel London har restaurant og bar, heis samt møterom for opptil 195 deltakere. Andre fasiliteter på stedet er døgnåpen resepsjon samt billettservice.

For mer info: http://www.stgiles.com/london-hotels/stgiles-london-hotel/

Apex Temple Court Hotel

Apex Temple Court Hotel er et stilfullt og sentralt 4-stjerners hotell som ligger i et fredelig område. Herfra har man kort avstand til den livlige og berømte gaten Fleet Street samt kun 10 minutters gange til til nærmeste metroholdeplass.

Apex Temple Court Hotel holder til i en 6-etasjers bygning, og et opphold her egner seg godt både for fritids- og forretningsreisende. Hotellet ligger 10 min. gange til elven Themsen, og St. Pauls Cathedral kan også nås til fots.

Hotellet har 184 elegante rom og suiter. Alle gjesterom er romslige, og er utstyrt med TV, safe, eget bad med hårføner samt gratis trådløs internett-tilgang.

Apex Temple Court Hotel tilbyr frokostservering (mot tillegg), og har restaurant, bar og treningsrom. Hotellet har også fasiliteter som døgnåpen resepsjon, heis, rom-service, møterom for 8 personer samt vaskeritjeneste.

For mer info: http://www.apexhotels.co.uk/en/hotels/london/apex-temple-court-hotel/

Hyde Park Executive Apartments Hotel

Hyde Park Executive Apartments er et 4-stjerners leilighetshotell med flott beliggenhet i distriktet Bayswater, nærmere bestemt like ved Londons berømte Hyde Park. Området bærer preg av arkitektur i viktoriansk stil, og herfra har man kort avstand til butikker, kjøpesenter, treningsstudio, barer, caféer og restauranter. Det er både buss og metro-holdeplass i nærområdet.

Hyde Park Executive Aparatments Hotel har 122 elegante og lyse studio-leiligheter. Alle boenheter er moderne innredet og har kjøkkenkrok m/utstyr, TV, sittegruppe, mikrobølgeovn, kjøleskp, bad med dusj, strykefasiliteter samt internett-tilgang.

Leilighetshotellet har begrensede fasiliteter, men tilbyr vaskeri, post-tjenester samt resepsjon som er betjent alle dager kl. 08.00 – 24.00.

Grange City Hotel

Grange City er et 5-stjerners luksuriøst hotell som ligger i Central London. Herfra har man fantastisk utsikt over Tower of London – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Det er også kort avstand til nærmeste metro-holdeplass “Tower Hill”, og gangavstand til St. Pauls Cathedral, Museum of London samt Tate Modern.

I nærområdet finnes en rekke restauranter og caféer.

Grange City Hotel har 307 rom og suiter. Alle værelser er elegante og innredet i nøytrale farger. Standardutstyr på alle rom inkluderer TV, air-condition, safe, gratis trådløs internett-forbindelse, bad med badekar og hårføner, minibar samt kaffetrakter/tekoker.

Hotellet har Spa- og velværeavdeling, innendørs svømmebasseng, badstue, treningsstudio samt golfsimulator. Andre fasiliteter på stedet består av restaurant og bar, 24 t. rom-service, døgnåpen resepsjon samt møte-/konferanserom med plass for opptil 600 deltakere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *