Incity Hotel And Apartments

hotell bergen

Hotell Bergen

Incity Hotel And Apartments er ditt soleklare førstevalg dersom du vil bo romslig og eksklusivt når du besøker Bergen by. Leilighetskomplekset huser hele 60 rom/leiligheter, som befinner seg på ulike steder av vestlandsbyen. Felles for alle er at de er høyst moderne, og ligger såpass sentralt at bil eller kollektivtransport sjeldent er nødvendig for å komme seg fra a til b. Hotellet kan du bestille på blant annet på www.Hotellerbergen.no eller på incity.no.

Om hotellet

Incity Hotel And Apartments er et kombinert hotell- og leilighetskompleks, som betyr at du kan velge og vrake i rom av ulike størrelser og standarder. De totalt 60 rommene befinner seg på de mest travle og innbydende gatene i Bergen, inkludert Bryggen, Fisketorget og så videre. Perfekt for deg som er på besøk i byen, og vil oppleve all den spennende naturen og severdighetene som Bergen by kan tilby.

Rommene varierer fra vanlige dobbeltrom, til Penthouse-suiter og familieleiligheter med plass til både far, mor og flere barn. Felles for alle rommene er moderne utstyr som TV, trådløst internett og ikke minst et komplett kjøkken.

For bedrifter

Incity Hotel And Apartments er også et innbydende alternativ for bedrifter eller pendlere. De rimelige prisene og den sentrale beliggenheten gjør at man kan oppholde seg fast her over lengre tid, samtidig som man kan nyte god service som vask av rom og gratis frokostbuffe. På denne måten kan du også pendle mellom hjemsted og jobb i Bergen, uten at det nødvendigvis behøver å gå utover hverdagen. Dersom din bedrift trenger en leiebil kan vi anbefale blant annet http:/www.leiebilbergen.no eller Leiebil Bergen (Leiebilguiden.no)

Bespisning

Hotellet har også egen restaurant, kjent under navnet Bocca. Hit kommer både gjester og «utenforstående» for å nyte et godt måltid. Restauranten tilbyr en variert meny for alle smaker, og har også en egen bar som innehar alle rettigheter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *